x

[Wii] Dragonball Z Budokai - Tenkaichi 2

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 is het vervolg op Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi en wederom kan er gekozen worden uit een scala van vechtersbazen uit de bekende tekenfilmserie Dragon Ball Z.

€ 9,99

Omschrijving

[Wii] Dragonball Z Budokai - Tenkaichi 2


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 826305
  • EAN/UPC: 3296580803316

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 is het vervolg op Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi en wederom kan er gekozen worden uit een scala van vechtersbazen uit de bekende tekenfilmserie Dragon Ball Z.

In dit vervolg op Dragonball Z Budokai Tenkaichi zijn een aantal gameplay veranderingen aangebracht die de fans ongetwijfeld welkom zullen gaan heten. Zo zijn de Super Saiyan versies van onder meer Goku en Vegeta verwijderd uit de fighter-line-up. Je speelt gewoon met Goku, en tijdens het gevecht zul je een steeds hoger level Super Saiyan bereiken.

Ook voor transformatiecreaturen als Freeza en Cell geldt deze verandering. Daarnaast is er een radar toegevoegd, waardoor je een beter idee van de positie van je tegenstander moet krijgen. Ook de snelheid is behoorlijk opgeschroefd, hoewel deze in deel één alles behalve laag was.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop